ЈАС ГЛАСАМ ПРОТИВ

Прво ја прогласија верата за знаење, Потоа донесоа едногласна одлука наместо училишта да се градат цркви. Сега и најотворено го прекршија Уставот и едногласно донесоа одлука на среде плоштадот да се изгради црква, за да можат тие во злато и срма да ни воспостават линк со Господа. Јас гласам против. Против трошењето на моите пари […]