ПРЕцЕДАТЕЛИЈАДА (5)- изборни лаги и манипулации

Според медиумите, Фрчковски во својство на предложен кандидат за Претседател на државата жителите на населбата Илинден ги посоветувал: Треба да ја тужите Владата која врти глава од проблемите со вашето здравје што ги предизвикува „Окта“. Ова е многу лош и бесмислен совет. Советот покажува и големо непознавање на Фрчковски на правото, правните процедури и законите. […]