Мое Скопје. Мој Град. Мој Живот.

ИЗБОРНА ПРОГРАМА За Град каков што им е потребен на Скопјани За Град каков што нашиот тим е подготвен да изгради Град по мерка на своите граѓани. Град по мерка на детето, град којшто се грижи за постарите граѓани, за граѓаните со посебни потреби. Град  каде мажите и жените се чувствуваат еднакво убаво и сигурно. […]