ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ – УШТЕ ЕДНА ШАНСА ЗА ВМРО-ДПМНЕ?

Се повеќе почнува да ме плаши двосмисленоста на паролата на ВМРО-ДПМНЕ. Што значи тоа “заедно” и што значи тоа “повеќе”?