ОТВОРЕНО ПИСМО ИСПРАТЕНО ДО КОАЛИЦИЈАТА ЗА ЕДНАКВОСТ

Во денешен Вечер пишува: Општините останаа без штикли Мислам дека е ова пораз и на невладиниот сектор и на нас самите како коалиција за еднаквост. Очигледно има некои работи за кои сме спремни многу да зборуваме, меѓутоа кога имаме можност да се покажеме на дело никаде не нема. Почнувам да се прашувам за тоа зошто […]