ДВА БИСЕРИ – ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ – ДВА ДОКАЗА ДЕКА СЕ НАОЃАМЕ ВО ЗОНАТА НА СОМРАКОТ

БИСЕР БР. 1 Министерот за финансии Трајко Славески  испратил допис до основните и до средните училишта во Република Македонија во којшто препорачува (наредува?) да не се одржат полуматурските и матурски екскурзии заради тоа што се наоѓаме во период на рецесија. Што е погрешно во ова? 1. Министерот се меша во приватниот живот на граѓаните и […]