ДИСКУСИЈА – СТРОГО ЗАБРАНЕТА

Со 44 гласови против, 1 воздржан и 15 гласови за, денес Собранието на Република Македонија го одби барањето на Постојаната анкетна комисија за човекови права на дневен ред да се стави донесување на Резолуција rezolucija за заштита на човековите права и основни слободи (а во врска со настаните од 28.03.2009). Значи, не е гласано против […]