ПОДИГАЊЕ НА ОПТИМИЗМОТ

Навистина за бадијала Владата ги троши парите за кампањи за подигање на оптимизмот. Јас мислам дека е доволно секој ден од сабајле да ни пуштат известувања од активностите на Владата и веднаш животот станува весел и човек не може да не биде оптимистички настроен. Имено, ако оваа држава може да опстане со ваква Влада и […]