КАЗНА-ГРАДОНАЧАЛНИК

На Скопје му треба паркинг простор. Ни требаат катни гаражи за помалку метеж на улиците. Ова никој не го спори и сите сметаат дека изградбата на катни гаражи е еден од можните излези од проблемот. Впрочем нема ниту еден поголем град во кој што нема барем неколку катни гаражи со капацитет од повеќе иљади паркинг […]