ЧЕСТИТ 1 МАЈ

Им го честитам 1 Мај, на сите оние кои веруваа во идеалите на комунизмот и се бореа за нив и на сите оние кои се уште веруваат во овие идеали и се спремни и понатаму да се борат за нив. Им го честитам 1 Мај на сите оние кои почнуваат да разбираат за што станува […]