ГЛУПОСТ НА КВАДРАТ

Кога е некој глуп глуп си е за себе, а кога е глупа цела една партија тогаш станува многу проблематично. Надалеку познатиот и признат по своите глупости Бичиклиски се прослави со уште еден бисер: ВМРО ДПМНЕ – Ставовите на Хелсиншки да се земат со резерва По повод Извештајот на Хелсиншкиот комитет за човекови права за […]