СТАВРЕВ – ЕДЕН ОД БАНДАТА, ПАРДОН, ПАРТИЈАТА НА ВЛАСТ

Според Ставрев државата има право да не им плаќа на фирмите на кои им должи затоа што има фирми кои и должат нејзе. Тоа е исто како јас да кажам дека не плаќам струја, затоа што не ми е исплатена плата. Само што мене ќе ми ја исклучат струјата, а на државата-банда, пардон, партија, пардон, […]