ЈАНКУЛОВСКА-НЕПРЕГОРЕН БОРЕЦ СО ОРГАНИЗИРАНИОТ КРИМИНАЛ

01.10.2008 Обраќање на министерката Јанкулоска пред студентите на Факултетот за безбедност Ми претставува особена чест и задоволство во име на Министерството за внатрешни работи и во мое лично име да Ве поздравам денес на овој значаен ден за Вас, првиот час-првото предавање во официјалното отпочнување на новата Академска година 2008/2009 година овде на Факултетот за […]

МВР НИЗ СИТЕЛ

Во врска со веста дадена на тв Сител, Новинарот Иван Кузмановски треба веднаш да биде повикан од страна на Секторот за внатрешна контрола со цел давање информации за тоа каде ги добил податоците во врска со полициските досиеа на членовите на семејството Илиевски. Согласно Законот за полиција (чл. 10, 71, 72, 73, 75, 77) и […]