ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ – бајка или неовластено дистрибуирање на марихуана од страна на власта

Мислам дека конечно разбрав како може во Македонија да опстојува власт која што е очигледно штетна за најголем број од граѓаните, која очигледно краде, лаже, мами и ја влече целата држава надоле. Нашите граѓани живеат во бајка. Приказна која што им се раскажува наутро, на ручек и навечер. Приказна со која се будат и со […]