НОВ НАПАД НА КЕЦАРОШИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

Човекот со многу ограничени интелектуални капацитети, големо незнаење но затоа со потполно отсуство на искуство, кој е именуван за министер за образование отворено и безкрупулозно лаже. Лаже дека спорот меѓу професорите и него е заради тоа што: професорите одбиле да имаат обврска да држат предавања, одбиле да имаат електронски систем на евиденција, како и да имаат […]