НЕ ГО МЕНУВАМ МОЈОТ СТАВ ЗА РАМКОВНИОТ ДОГОВОР

Јас имав поинакво мислење тогаш и си го задржав поинаквото мислење денес. Според мене Рамковниот договор беше неопходен меѓутоа во исто време тој претставува и најлошо нешто што можеше да и се случи на државата од аспект на нејзиниот натамошен демократски развој. УТРИНСКИ, 18 септември 2001 РАМКОВЕН  ДОГОВОР Има моменти во кои човек мора да се […]