КАНАЛ 5, АМА И А1 ПОВТОРНО СЕ ПОСРАМОТИЈА

Во денешните вести новинарите од Канал 5 и од А1 ни соопштија: Македонските научници не објавуваат трудови во меѓународни списанија . Навистина не знам по кои критериуми мислат дека е ова соодветно пренесена информација. Дали погледнале на интернет страната како гласи и до кога важи конкурсот? Дали прашале зошто баш сега министерот ја дава оваа информација? […]