ПРЕПИШАНО ОД FACEBOOK – ЗА ПРОГОНОТ НА ВЕШТЕРКИ/ВЕШТЕРИ ВО МАКЕДОНСКОТО СОВРЕМИЕ

ДУРИ НИ ОЛКУ ШУТРАЧКИ НАРОД НЕ ЗАСЛУЖУВА ТОЛКУ ШУТРАЧКА ВЛАСТ by Mirjana Najcevska on Saturday, July 23, 2011 at 4:13pm Лустрацијата на македонски начин претставува потполно негирање на правото, рушење на системот на човековите права и слободи и орадие во рацете на група кецароши кои се обидуваат со заплашување, закани и негирање на елементарните принципи на демократијата […]

ГРАДЕЊЕ

Што е разликата меќу Република Македонија и една демократска држава кога станува збор за градењето? Република Македонија Демократска држава Се гради она што ќе и се присака на власта и со кое мисли дека ќе ја обележи територијата на сопственото владеење Се прави листа на приоритети кои се важни за доброто живеење на граѓаните и […]