ЈАС ИМАМ МНОГУ ПОИНАКВО МИСЛЕЊЕ ОД ГРУЕВСКИ

ВО ТЕКСТОТ НА ГОВОРОТ НА ГРУЕВСКИ СО ГОЛЕМИ БУКВИ СЕ ВМЕТНАТИ МОИТЕ РАЗМИСЛУВАЊА. Од денеска па натаму сите ние во еден здив КАКО ЕДЕН ВО РЕТРОКОМУНИСТИЧКИ СТИЛ треба да речеме ова е нашата Македонија, ова е нашата победа.ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ПРЕД ТОА НЕ СМЕ ИМАЛЕ ДРЖАВА КОЈА СЕ ВИКАЛА МАКЕДОНИЈА  Тоа што го гледате околу […]