ДАЛИ ОСТАНА НЕКОЈ НОРМАЛЕН ВО МОЈАТА ДРЖАВА?

Ја гледам репризата од прославата на 8 септември. Гледам и не можам да си поверувам на очите.   Спектакуларна воена парада. АХАХАХАХАХАХА. Господи ме боли стомак. Спектакуларни двајца без тројца гревови и три хеликоптери кои прпорат над градот и оној грев од претседател кој си замислува дека е шеф над шефовите. Да не е толку […]