ОВА СЕ ФАЛАНГИТЕ НА ГРУЕВСКИ КОИ ЌЕ НЕ ВОВЕДАТ ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Денес бев изложена на отворено насилство од припадници и истомисленици на владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ повикани и предводени од Латас. Под паролата “Најчевска против кошаркарите“ тие повикаа на мое линчување. ОВА ГО КАЖАВ ЈАС НА МОЈОТ ФБ ПРОФИЛ (секој кој сака да прочита може да го види) Македонија во полуфинале. Го поздравувам и човекот од африканско […]

СЕРИОЗНО РАЗМИСЛУВАМ ЗА ПОВЕДУВАЊЕ ПОСТАПКА ПРОТИВ ЛАТАС И ВЕЧЕР

На ваков начин се дезавуира спортот и тој се претвора во алатка за докажување на исправноста на делувањето на една политичка партија.  1. Победата на македонскиот тим е прекрасна, а местото не е заслужено бидејки навистина заслужија бронза (што во текот на последните денови неколку пати го нагласив). Меѓутоа, победата нема ништо со Александар македонски, […]