ВМРО-ДПМНЕН (неспособно)

Во неколку наврати ме прашаа: па добро зар нема ништо добро во она што го прави ВМРО-ДПМНЕ? Зар мора само маани да се наоѓаат и ништо добро? Ова многу ме замисли. Јас не сум од тие кои мислат дека работите во животот се црно-бели и не сум склона кон едностраност. Меѓутоа овде се соочувам со […]