ВМРО-ДПМНЕН (неодговорно)

Од раководството на ВМРО-ДПМНЕ како владеачка партија не барам процена на улогата на опозицијата и анализа на состојбите во најголемата опозициона партија. Она што го барам и очекувам е: – анализа на ситуацијата со пописот – идентификување на причините за ваквата ситуација – посочување на одговорните – пресметка на штетата (материјална и нематеријална) – одредување […]