ВМРО-ДПМНЕН (неодговорно)

Од раководството на ВМРО-ДПМНЕ како владеачка партија не барам процена на улогата на опозицијата и анализа на состојбите во најголемата опозициона партија.
Она што го барам и очекувам е:
– анализа на ситуацијата со пописот
– идентификување на причините за ваквата ситуација
– посочување на одговорните
– пресметка на штетата (материјална и нематеријална)
– одредување на промените во раководството кои треба да соодветсвуваат на одговорноста, и
– дефинирање на излезна стратегија
Се друго е мачкање очи на неукиот шутрачки народ и обид да се префрли вината врз друг.

77 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.