ГРУЕВСКИ, КЕЦАРОШИТЕ ОД ОСНОВНО, ИЗВЕШТАЈОТ И ЕДНА МНОГУ СМРДЛИВА ГЛАВА ОД РИБА

Интервјуто на Премиерот Никола Груевски објавено од страна на МИА (17 и 18 Октомври 2011) претставува школски пример на замена на теза. Наместо со аргументи и податоци да бидат оспорени наводите во извештајот за Македонија, Груевски го насочува вниманието единствено кон спорот за името на Македонија. Имено, во дводневното интервју нема апсолутно ниту еден елемент […]