РЕТРОКОМУНИЗМОТ НА ДЕЛО ПО КОЈ ЗНАЕ КОЈ ПАТ

Министерот Тодоров ни соопшти дека нашол начин како да се справи со докторите и пацинетите кои ја злоупотребуваат институцијата боледување. Ова е ставено дури и на официјалната страна на ВМРО-ДПМНЕ. Што загрешил овојпат кутриот Тодоров? Една од карактеристиките на деформираното разбирање на комунизмот е и примената на драконски казнени мерки кои се  економски неисплатливи меѓутоа сеат […]