МОЈ ПРИЛОГ КОН РАСПРАВАТА ЗА ПАТРИОТИТЕ И ПРЕДАВНИЦИТЕ

ПАТРИОТ на власт ПРЕДАВНИК на власт Ги критикува и ја негува критиката на негативните појави во државата за да може да се поправат и државата да стане подобро место за живеење на граѓаните Ги заташкува негативните појави во државата и ја прогонува критиката на овие појави со што оневозможува нивно поправање и зајакнување на државата […]