ГРУЕВСКИ, НАТО И ЕДНА ГОЛЕМА НЕСПОСОБНОСТ

Последното интервју на Груевски поврзано со влезот на Македонија во НАТО предизвика многу полемики и толкувања.  Јас лично ја имам прифатено американската школа која е ориентирана кон резултатите, односно, успешноста на одреден проект, активност или работа, ја мери според постигнатите резултати, а не според посакуваното, можното, зацртаното, декларираното, извиканото. Во изборните кампањи Груевски настапи со […]