ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА-МАКЕДОНИЈА

Во земјата на чудата на Алиса владее шпил од карти и кралица која го убива секој кој ќе и се спротистави, зајаците бркаат работа, гасениците пијат чај, а мачките исчезнуваат. Во земјата на чудата во која се претвори Македонија се случуваат уште понеобични нешта. Во земјата на чудата Македонија се формираат синдикати за заштита на […]