ВО ТАЖНАТА ДРЖАВА НА КЕЦАРОШЧИЊА И ШУТРАЦИ

Во тажната земја на чудата Македонија Јавниот обвинител не мисли дека има кривично дело поттикнување на верска и национална омраза кога уредник на дневен весник ќе каже дека Албанците се глуп, насилен, примитивен народ од кој сите се плашат, а кој се плаши има право и да мрази и да се брани. Меѓутоа во тажната […]