ЗА БУЏЕТИТЕ

Слушнав дека опозицијата не била конструктивна затоа што се спротиставувала на донесување на буџетот и поставила одредени барања за негова промена, а со тоа сакала да ја спречи реализацијата на програмата на владата. Навистина одамна се откажав во обидите да разберам што се случува во главата на високите функционери од ВМРО-ДПМНЕ. Едноставно функционираме на толку […]