АЏИЕВ ТРЕБА КРИВИЧНО ДА ОДГОВАРА И ТРЕБА ДА ПЛАТИ ОШТЕТА НА СИТЕ НАКЛЕВЕТЕНИ

Аџиев не само што лаже туку и клевети. Сметам дека сега треба да му се поднесе кривична тужба (приватна) од секој оној кој е противник на лустрацијата а веќе има потврда дека не бил доушник на службите или се уште нема добиено таква потврда. Бидејки јас сум една од тие, оваа изјава ја сметам за […]