ВО МАКЕДОНИЈА Е СРУШЕН УСТАВНИОТ ПОРЕДОК – МОРА ПОВТОРНО ДА БИДЕ ВОСПОСТАВЕН

ВМРО-ДПМНЕ изврши државен удар во Република Македонија и ја узурпираше власта на Собранието како највисоко законодавно тело. Државниот удар е направен со помош на марионетите -горди послушници, на ВМРО-ДПМНЕ поставени во Собранието, со помош на полицијата која ја претвори во партиска банда, судството, кое го претвори во соучесник во неправото, лумпенпролетерјатот кој сама го создаде, […]