ПССССТ. НЕ ВИКАЈТЕ. МОЖЕ ДА ГО РАЗБУДИТЕ НАРОДОТ

Директорката на домот за деца без родители „11 Октомври“, Ристенка Атанасова, ни соопшти дека народот не треба да се вознемирува. Во новогодишното обраќање пред своите штитеници (деца на возраст од 4 години па нагоре) и пред нејзиниот очигледно мил п   ремиер Никола Груевски, таа не информираше: „Треба малку да се опаметат – сега јас малку […]