МАКЕДОНИЈА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА

Владата продолжува да го руши правниот систем на државата. Не, тоа не е правиот израз. Владата продолжува да си игра мајтап со правниот систем на државата. Не, ни ова не е добро. Државата ги д… граѓаните во здрав мозок а овие од задоволство стенкаат. Е, ова е прав израз за она што ни го прави […]