ЛИЦЕМЕРИЕ

Многу сакам кога ќе ме поканат на бесмислени настани подготвени за перење на совест и без никакво реално влијание врз секојдневните проблеми. Како таков го перцепирам овој под наслов: Скопје на точак.  Јас сум многу голем поклоник на промовирање на велосипедот како превозно средство, меѓутоа не во услови кога е тоа апсолутно изигрување на реалноста. […]