ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЛАЧКО И НОВИНАРИТЕ КОИ НЕ ПОСТАВУВААТ ПРАШАЊА

Претседателот Иванов го откажа самитот на шефови на држави и влади од Југоисточна Европа, кој требаше да се одржи во Охрид на 1 и 2.06.2013 год. Не знам што повеќе ме изнервира: Ѓорѓе плачкото или новинарите кои го пренесуваат. Во сите медиуми е пренесена патетичната изјава на кутрото човече кое диктатурата на власт ни го […]