РЕВОЛУЦИИТЕ НЕ СЕ СЛУЧУВААТ СЛУЧАЈНО

На денешен ден во 1917 година започнала големата револуција која го свртела светот на тумбе.                     Постоењето на такви огромни  разлики на едно место, морало да предизвика ерупција која се претворила во најголемото спротиставување на малиот човек на огромната моќ и богатство исправени пред него. За […]