СЕ ПРИЈАВУВАМ

ДО ОСНОВНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО – СКОПЈЕ ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ ПРИ ОСНОВНИОТ СУД СКОПЈЕ   ПРИЈАВА Од д- Ñ€ Мирјана Најчевска со татко Димче Најчески и мајка Добрила Најческа, редовен професор на Универзитетот “(Св.) Кирил и Методиј“ во Скопје, со привремено живеалиште на Бањански пат бр 31 (во ќорсокакот “Три четврт хармонија“ (веднаш после […]

КАКО ТОА ИЗБОРИТЕ ЌЕ ЈА РАЗРЕШАТ КРИЗАТА?

Груевски ни порача: “Доста беше, изборите се единствен излез од кризата чии заложници сме“ Никола ни вели: “Оваа двегодишна криза мора да заврши, а тоа може да се случи само со избори на кои граѓаните ќе изберат на кого ќе му ја дадат довербата да ја води државата.“ Прашањето е: што ќе сменат изборите? Една […]