НЕ МУ ВЕРУВАМ НА ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО

Немам доверба во Јавното обвинителство. Во изминатите години тоа се профилираше како алатка на ДПМНЕ во затскривање на криминалот, во гонење на политичките противници и во доследно уништување и на најмалите остатоци на правото во неговото работење. И јас, едноставно немам никаква верба во оваа институција. Немам доверба во јавното обвинителство кое не се возбудува […]