НАРОДОТ Е ГЛУП, ГЛУП И УШТЕ ЕДНАШ, ГЛУП

Насловот нема врска со содржината на написот, меѓутоа, искуството ми покажа дека ваквите наслови ги привлекуваат провладините медиуми (пардон – мегафони) па си реков ајде да пробам, можеби ќе го објават целиот текст заради насловот. Имаме проблем. Многу голем проблем.   Државата ни пука по сите шавови и пополека се распаѓа пред наши очи. Узурпаторите на власта […]