До: Биљана ЗАФИРОВА Уредник на „Република On Line“ Предмет: Мерки за ублажување на штетата, со барање за извинување и јавно повлекување

Ова барање го испратив до Република: Со ова, согласно членот 13 од Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета, барам ваше извинување и јавно повлекување од клеветите и навредите што ги имате изнесено за мене во написот во „Република On Line“ под наслов ‘Насилните протести на Сорос 100 пати поважни од човековите права’, но и […]

АКО КОЗАТА ЛАЖЕ РОГОТ НЕ ЛАЖЕ

Бонева потрошила 12000 евра за патни трошоци во тек на 6 месеци. Истата тата Бонева како пратеник во Собранието на Република Македонија за една година за патни трошоци потрошила 23 000 евра. Според нејзината изјава дадена за неделникот ФОКУС ,,За секое доаѓање на работен состанок или седница, кога сум патувала од Струмица до Скопје и […]