ДЕМОКРАТИЈАТА Е СЕРИОЗНА РАБОТА

ДУИ, БЕСА и Алијансата за Албанците усвоија денес заедничката платформа која ќе биде основа на партиите на Албанците во преговорите за формирање на нова влада. Според мене ова многу тешко може да се нарече  платформа за делување на сериозни политички партии кои имаат за цел градење на демократски односи и создавање услови за владеење на […]