ВОЛКОТ ГО МЕНУВА ВЛАКНОТО, АМА НЕ И ЌУДТА

Шекеринска ја ангажираше поранешната уредничка на „Утрински весник“, Соња Крамарска во Министерството за одбрана Венко Филипче нов министер за здравство Вангеловски: Во Советот за имплементација на судските реформи би членувал по функција Режимскиот рекетар Горан Трајковски избран за директор на Дирекцијата за заштита на лични податоци … Кога менуваш авторитарен режим во најмала рака се трудиш […]