Разлика

Сигурна сум дека има разлика. Еве размислувам и барам и штом ќе ја најдам ќе пишам. „Салата во училиштето ‘Јероним де Рада’ е дел од изградбата на 145 спортски сали. Груевски: Завршени 78 училишни спортски сали, ќе се градат уште 10-тина

ШТО НЕ МИ СЕ ДОПАЃА ВО НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ НА ИЗБОРНИОТ ЗАКОНИК?

Не ми се допаѓа тоа што законот е донесен по скратена постапка. Секое менување на вака суштински закони како што е Изборниот законик по скратена постапка индицира заобикулување на влијанието на граѓаните и донесување решенија кои се спротивни на интересите на граѓаните. Предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, по скратена постапка  […]