Разлика

Сигурна сум дека има разлика. Еве размислувам и барам и штом ќе ја најдам ќе пишам. „Салата во училиштето ‘Јероним де Рада’ е дел од изградбата на 145 спортски сали. Груевски: Завршени 78 училишни спортски сали, ќе се градат уште 10-тина