Разлика

Сигурна сум дека има разлика. Еве размислувам и барам и штом ќе ја најдам ќе пишам.

„Салата во училиштето ‘Јероним де Рада’ е дел од изградбата на 145 спортски сали.

Груевски: Завршени 78 училишни спортски сали, ќе се градат уште 10-тина

210 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.