БРИШЕЊЕ

Вчера ми беа избришани два написи од мојата страна. Едниот беше краток изблив на смеење заради изјавата на поранешниот министер за внатрешни работи Павле Трајанов и поранешниот директор на ДБК Горан Митев дека е нормално од МВР да се изнесуваат тајни документи и нема начин како да се води контрола кој што изнесува. Најмногу ме […]

ВО СПОМЕН НА ПРЕКРАСНИОТ МАЧОР МУСТАФА

12 години го делевме заедничкиот простор на взаемно задоволство. Ретко убав мачор.

НЕКОЛКУ УБАВИ РАБОТИ ОД СВЕТОТ ОКОЛУ НАС

Прошетав, видов, фотографирав Амстердам – Холандија Кеукенхоф – Холандија Виена – Австрија Винчестер – Велика Британија Лондон – Велика Британија Кито – Еквадор

ПОДИГАЊЕ НА ОПТИМИЗМОТ

Навистина за бадијала Владата ги троши парите за кампањи за подигање на оптимизмот. Јас мислам дека е доволно секој ден од сабајле да ни пуштат известувања од активностите на Владата и веднаш животот станува весел и човек не може да не биде оптимистички настроен. Имено, ако оваа држава може да опстане со ваква Влада и […]