ЗА ЛАЖНИТЕ ПАТРИОТИ ЛАЖНИТЕ ВЕРНИЦИ

Најстрашно што може да и се случи на една држава е да ја штитат луѓе што не знаат. Манипулацијата, замената на тезите и подгревањето на стереотипите и предрасудите се многу лесни во услови на незнаење, неинформираност и дезинформираност. Го видов блогот под наслов За дијалектика и блогот Удрете по Македонија, удрете уште посилно! и многу […]