ЛАЖЛИВЦИ И ИЗМАМНИЦИ

ВМРО ДПМНЕ се појасно се профилира како банда, пардон, партија на лажливци и измамници. 1. На мојата реакција во врска со дезавуирањето на годишниот извештај на Хелсиншкиот комитет од страна на Александар Бичиклиски Александар Бичиклиски најбесрамно ја повтори истата лага, дека јас сум претседател на Хелсиншкиот комитет, дека сум била претседател во време на кандидирањето […]

ГЛУПОСТ НА КВАДРАТ

Кога е некој глуп глуп си е за себе, а кога е глупа цела една партија тогаш станува многу проблематично. Надалеку познатиот и признат по своите глупости Бичиклиски се прослави со уште еден бисер: ВМРО ДПМНЕ – Ставовите на Хелсиншки да се земат со резерва По повод Извештајот на Хелсиншкиот комитет за човекови права за […]